۱۶ دی ۱۴۰۴، ۸:۵۹

مدنی‌زاده: رویکرد وزارت اقتصاد تغییر ترکیب منابع نظام بانکی است

مدنی‌زاده: رویکرد وزارت اقتصاد تغییر ترکیب منابع نظام بانکی است

وزیر اقتصاد گفت: رویکرد وزارت اقتصاد تغییر ترکیب منابع نظام بانکی به سمت تسهیلات خرد و بنگاه‌های کوچک و متوسط است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی مدنی زاده در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۱۶ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال حسینی، نماینده مینودشت در رابطه با رسوب تسهیلات اشتغال زایی و عدم توزیع مناسب این تسهیلات، گفت: دو محور اصلی در این پرسش‌ها مطرح بود؛ نخست اینکه چرا منابع رسوب کرده و دوم اینکه چرا پرداخت‌ها به صورت متوازن انجام نشده است.

وی درباره موضوع رسوب منابع گفت: در حال حاضر هیچ‌گونه منابعی در خزانه رسوب نشده است. تمامی منابعی که از سوی سازمان برنامه و بودجه تخصیص داده شده، به بانک‌ها ارجاع شده و در فرآیند پرداخت قرار دارد.

مدنی‌زاده در خصوص نحوه توزیع و تخصیص منابع افزود: بر اساس قانون، منابع مربوط به سال‌های گذشته می‌بایست به صورت مساوی بین استان‌ها توزیع می‌شد و دقیقاً مطابق حکم قانون عمل شده است.

وزیر اقتصاد درباره منابع سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ نیز تصریح کرد: طبق قانون، ۷۰ درصد منابع باید به صورت استانی و مساوی تقسیم می‌شد که این امر انجام شده است. ۳۰ درصد باقی مانده نیز می‌بایست به پروژه‌های ملی اختصاص می‌یافت که بر اساس توافق‌نامه‌های مبادله شده با سازمان برنامه و بودجه، برای پروژه‌های ملی تخصیص داده شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بر این اساس، تصور می‌کنم به اصل سؤالات مطرح شده پاسخ داده شده و اگر مشکلی هم وجود داشته، برطرف شده است.

کد خبر 6715042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      0 0
      اخر این چه منطقیه که حقوق با ریال تمام هزینه مردم به دلار این چه صداقت و عدالتیه
    • IR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
      0 0
      کشورهایی که تورم کم دارند یا منفی است بدلیل ندادن سود به سپرده های سرمایه گذاران داخلی و خارجی است چون سرمایه گذار را وادار به سرمایه گذاری در شرکتها و بورس میکند